sâmbătă, 16 februarie 2013

BINECUVANTAREA - instrument de vindecare spirituala



Toate religiile lumii folosesc binecuvantarea. Binecuvantarea este o rostire solemna, insotita sau nu de un gest, prin care invoc gratia divina, favoarea lui Dumnezeu asupra cuiva sau asupra a ceva, a revarsa harul divinitatii asupra unui lucru sau asupra oamenilor, a dori prosperitate, sanatate si fericire cuiva. Aceasta rugaciune este o formula rituala pentru a atrage asupra unei persoane ajutorul divinitatii  sau pentru ca un lucru sa aduca folos. Orice binecuvantare inseamna defapt o lauda, o slava, o preamarire adusa lui Dumnezeu si a creatiei Sale.
Binecuvantarea este o arta, este o alegere de a vedea binele din fiecare om, din fiecare imprejurare.


Binecuvantarea este un act de creatie care vine din forta iubirii, este un dar de lumina care aduce transformari in adancul fiintelor. Binecuvantarea are puterea de a dezleaga blestemele. Blestemul vine din forta urii.  Sa aveti mare grija intrucat vorba din batrani „Semeni vant, culegi furtuna” este cat se poate de graitoare si contine un mare adevar. Daca va jigneste sau va supara cineva, nu-i platiti cu aceeasi moneda. Asta ar insemna sa va coborati la nivelul ei/lui. Mult mai bine este sa-l binecuvantati si sa va rugati pentru acea persoana. Tocmai aceste persoane cu vibratie joasa au nevoie cel mai mult de lumina si de iubire. Retineti ca nici un semen al nostru nu este rau ci traieste in ignoranta. El are nevoie cu adevarat de binecuvantarile voastre. Dealtfel, binecuvantarea activeaza Legea Atractiei Binelui Divin care functioneaza atat pentru cel care primeste binecuvantarea cat si pentru cel care o ofera. Desigur ca poti raspunde cu rau la rau si poti ramane in ura afundandu-te in mocirla odata cu persoana care te-a lezat…sau poti sa dai dovada de intelepciune, de iertare si de iubire alegand sa cresti in lumina si sa-ti binecuvantezi dusmanii. Oare TU CE ALEGI?

Binecuvantarea este o forma activa a iubirii pure, neconditionate si are o energie cu totul speciala care poate aduce la suprafata perfectiunea din fiecare.               
Binecuvantarea este totodata o sansa de a darui.
Binecuvantarea trebuie facuta din dorinta profunda de a face bine si de a vedea toate fiintele deasupra haosului .
Binecuvantarea are efecte deosebite in schimbarea vibratiilor, in rezolvarea problemelor de sanatate si in imbunatatirea calitatii relatiilor cu cei cei apropiati noua dar si cu toti cei cu care venim in contact.
Binecuvantarea nu se face din ratiune ci din simtire, altfel nu are nici o valoare.
Putem binecuvanta persoane , recolte, ape, bucatele de pe masa, copaci, flori, animale, tot ce exista. Daca ai o durere, binecuvanteaza organul respectiv in deplina perfectiune si sanatate.

Cu binecuvantarea capatam o noua deschidere de constiinta . Binecuvantarea este un instrument de vindecare, de crestere spirituala si de schimbare a lumii in care traim. Binecuvantarea te poate vindeca pe tine si ii vindeca si pe ceilalti. De aceea te indemn sa binecuvantezi fiecare noua zi, fiecare persoana pe care o intalnesti, fiecare animal, copac sau planta care iti iese in cale. Binecuvantand tot ceea ce te inconjoara vei creste spiritual si vei fi cocreatorul unei lumi mai bune pentru toti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu