vineri, 1 martie 2013

CINE SUNTETI VOI ?!


Sunteti Suflet intr-un corp. Ati avut un nume si in alte vieti, poate si sexul a fost altul. Dar v-ati intors inapoi, cu prietenii, cu dusmanii, poate cu membri ai familiilor trecute…Totul este un joc, nimeni nu moare…doar iese din joc, pentru a intra din nou in tura urmatoare. Sufletul nu poate muri, el este vesnic.


In viziunea holistica, omul este creatia lui Dumnezeu, fiind alcatuit din suflet si trup peste care bunul Dumnezeu a dat suflare de viata, spiritul, duhul dumnezeiesc. De aceea, noi oamenii, suntem fiinte spirituale nu suntem fiinte fizice. Omul este energie si informatie materializata intr-un corp fizic. Ne purtam corpul ca pe o haina a sufletului, purtam corpul fizic in campul de energie pura sau constiinta pura care suntem noi. Corpul a fost creat pentru noi in pantecul mamei, iar fiinta de energie care suntem noi am intrat in acest corp. Noi nu ne  nastem la nasterea corpului, noi venim in corp si vom iesi din corp cand acesta se va uza sau se va distruge. Corpul nu este altceva decat un vehicul al sufletului. “Noi nu suntem din aceasta lume desi traim in aceasta lume.” Sufletul  nostru este etern.  .


Ni s-au spus atatea lucruri gresite sau neadevarate inca din frageda copilarie incat noi nu mai stim a vedea sau cauta Adevarul si luam de bun acel adevar care ni s-a inoculat de altii - nu neaparat cu rea vointa (cel putin din partea familiei, a comunitatii) cat din necunoastere, ignoranta - dar si din ascunderea deliberata a Adevarului de catre cei care conduc lumea si de catre Biserica, in scopul de a fi usor de manipulat, de condus…pentru ca doar cei ignoranti - care nu stiu cine sunt, ce menire au pe aceasta lume, ce putere si valoare au - pot fi condusi! Toti incearca sa ne spele creierul, cerandu-ne sa credem in adevaruri fabricate, sa credem intr-un Dumnezeu care este o entitate separata de noi, pe care nu-l cunoastem, de care sa ne fie frica pentru ca ne pedepseste cand calcam pe alaturi. Cand de fapt tot ce trebuie sa facem este sa privim in noi. Ceea ce cautati se afla chiar in voi! Asa cum ne spune biblia: „Imparatia lui Dumnezeu este inauntrul vostru”. Acolo este samanta divina, scanteia divina, focul sacru, duhul lui Dumnezeu - sau cum vreti voi sa numiti divinitatea din voi – pusa in fiecare din noi inca de la facerea noastra „dupa chipul si asemanarea Sa”.  Daca va veti limpezi mintea veti simti acest Adevar si atunci prin constientizare va veti stapani mintea si emotiile si veti avea acces la toata cunoasterea, la toata puterea, toate darurile din voi.

Identitatea ta nu este in ceea ce faci, in ceea ce ai sau posezi ori in ceea ce cunosti, identitatea ta consta in cine esti TU! Menirea ta este sa te cunosti pe tine, sa-ti cunosti Sinele interior,  constientizand ca fiecare dintre noi este parte din Intreg  si in acelas timp una cu Intregul, adica avand constiinta Unitatii. Cu totii avem aceeasi origine divina, fiind creatie si creatori in acelasi timp, prin Dumnezeu care se manifesta in noi ca Viata.
 
  “Ceea ce tu cauti
  Nu se afla in varful muntilor
  Nici in adancul oceanelor
  Nici pe strazile marilor orase
  Ci se afla in Inima ta “

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu