luni, 16 iunie 2014

TRAIESTE IN ARMONIE!

Sunt multi oameni care aleg sa se dezvolte din exterior spre interior, invatand o gramada de tehnici si aptitudini care sa ii ajute sa isi repare viata, relatiile de familie, afacerile, mintea si sufletul. Nu este un lucru rau, doar ca este foarte greu de facut. Aceasta metoda de abordare a problemelor vietii este greoaie, dificil de pus in practica tot ceea ce inveti la cursuri si dureaza ani de zile pana vei vedea niste rezultate palpabile in viata ta. Este ca si cum ai incerca sa maturi tinand matura cu coada in jos. Tocmai de aceea chiar si cei care urmeaza cursuri de dezvoltare personala se zbat in viata si le este greu.

Eu cred ca primul pas spre o viata implinita, plina de succes si fericire este sa fii in armonie cu tine insuti. Lucrand sa intri in armonie, sa obtii echilibrul interior iti va schimba viziunea asupra vietii. Schimband viziunea vei schimba atitudinea fata de viata si rezultatele vor aparea imediat in viata ta in toate domeniile ei - relatii interumane, sanatate, afaceri, prosperitate -  care sa te aduca mai aproape de scopul suprem al vietii -  atingerea starii de bucurie, de fericire.

A trai in armonie inseamna sa te simti liber sa-ti exprimi gandurile si sentimentele.
A trai in armonie inseamna sa renunti la toate mastile si sa fii tu insuti.
A trai in armonie inseamna sa te accepti pe tine dar si pe ceilalti asa cum sunt.
A trai in armonie inseamna sa ai puterea sa iti urmezi visele.
A trai in armonie inseamna sa ai curajul de a merge impotriva curentului.
A trai in armonie inseamna sa intelegi rostul si prezenta fiecaruia in aceasta lume.
A trai in armonie inseamna sa alegi sa vezi aspectele pozitive ale oricarei situatii, sa alegi sa vezi binele si frumosul din fiecare om in loc sa te concentrezi pe aspectele negative.
A trai in armonie inseamna sa ierti, sa iubesti si sa binecuvantezi pe toti si totul.
A trai in armonie inseamna sa privesti lucrurile din perspectiva inimii, a iubirii si a luminii.
A trai in armonie inseamna ca ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci sunt totuna.

Orice salt in trecut sau in viitor te dezechilibreaza. Cea mai buna metoda de protectie  si de eliminare a fricii – frica care te zdruncina din temelii - este sa fii atent la prezent. Trairea in ACUM si AICI te ajuta sa fii in echilibru. Insa starea de echilibru nu ai cum s-o atingi daca nu te-ai trezit in constiinta si nu stii cine esti si care este scopul venirii tale pe aceasta lume. Dealtfel si Osho afirma :“Cheia pentru a trai in armonie este constientizarea”

Ai deja in tine tot ceea ce ai nevoie, inteligenta si darurile cu care ai fost inzestrat la nastere, ca sa poti obtine lucrurile care le doresti. Opreste-te putin din zbuciumul vieti, fa un pas inapoi si priveste cu atentie in interiorul tau pentru a descoperi cine esti TU cu adevarat si care este scopul vietii tale. Cautand solutii in interiorul tau, punandu-ti intrebari este calea cea mai sigura si cea mai rapida de a obtine raspunsurile pe care le cauti la problemele cu care te confrunti. Punandu-ti zilnic intrebari vei obtine solutii si raspunsuri valide pentru tine, pentru ca ele nu vin din afara ci ele vin din interiorul tau, vin din structura ta intima si eterna, Sinele Superior care este atotputernic si atotstiutor.

Alege schimbarea pentru a pasi pe calea transformarii tale interioare, pentru a-ti indeplini visele si a-ti trai viata in armonie, bucurie si abundenta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu